Produkter for ralphlauren kalkun (40)

Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Türkçe çeviriler

Türkçe çeviriler

Oversettelser til tyrkisk. Nettjenester for tekniske, medisinske, juridiske, patent-, sverget og offisielle oversettelser. Oversettelsesbyrået LinguaVox. Oversettere og tolker. Italiensk-tyrkisk, tyrkisk-italiensk oversettelse.
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
BORDEAUX - ROSÉVIN

BORDEAUX - ROSÉVIN

CHÂTEAU JACQUET 12,00% 2017 75 cl
Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Hvit 2002) - BORDEAUX

Cadillac-Côtes De Bordeaux Château Naujan Lapeyrere (Hvit 2002) - BORDEAUX

{"Nez":"gylden, med en stor aromatisk rikdom av dufter av kandisert kvitt og appelsinskall, kombinert med noter av kongelig gelé, ristede mandler og vanilje som avsløres ved lufting.","Accord metvin":"cannelloni med lam, bisonstuing, hamburger, oksehaler i tomat, quiche med blodpølse og epler, steak frites.","Appellation":"Cadillac-Côtes de Bordeaux.","Conditionnement":"Kartong med 6 flasker på 50cl.","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée.","Cépage":"Sémillon.","Bouche":"omfattende og kremet angrep; marshmallow, akasiehonning, gul fersken i sirup, aprikos, krydderkake og vanilje.","Références":"Gullmedalje.","Œil":"vakker presentasjon med en gyllen nyanse, strålende som ønsket.","Vinification":"Vinifikasjonsteknikkene til Domaine kombinerer de mest moderne prosessene med respekten for en viss tradisjon fra Bordeaux. Fermenteringen skjer i temperaturregulerte ståltanker.","Millésime":"2002.","Domaine":"Les Grands Châteaux de France.","Culture":"Rasjonert."}
Domaine Pierre Usseglio - Châteauneuf-du-Pape - Tradisjon rød 2019

Domaine Pierre Usseglio - Châteauneuf-du-Pape - Tradisjon rød 2019

Vinen: Denne Châteauneuf-du-Pape fra familien Usseglio er et eksempel på kraft i en fløyelsmyk innpakning! Den er berusende både på nesen og i munnen, og avdekker en veldig vakker, tett, dyp og perfekt balansert struktur. Aromaer av surkirsebær, plomme og bjørnebær blander seg med aromatiske krydder (pepper, kanel, garrigue) samt en note av ristet brød fra fatlagringen. En stor vin som kan nytes i sin ungdom, men som vil utvikle seg fantastisk i 15 år eller mer. Fantastisk! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 80% Grenache, 10% Syrah, 5% Mourvèdre, 5% Cinsault AOC: Châteauneuf-du-Pape Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2034 Serveringstemperatur: 16-18°C
Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Rocher Corbin - Château Rocher Corbin - BORDEAUX

Den gamle gården til Ch. Corbin (Saint-Émilion Grand Cru) ble kjøpt i 1880 av Charles Durand. I 1986 begynte Philippe, hans oldebarn, å drive 9,5 ha på den vestlige skråningen av Tertre de Calon, i hjertet av appellasjonen Montagne-Saint-Émilion. Han begrenser bruken av kobber og svovel. Under en intens rubinrød farge med lysere refleksjoner, avslører duftene av blåbær og bringebær seg uten omsvøp, understreket av en elegant eik med toner av kaffe. "Av klasse," skriver en smaker, betatt av dens myke og fløyelsaktige tekstur, med en langvarig aromatisk finish. Domaine: Château Rocher Corbin Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2015 Kultur: Økologisk Druetype: Cabernet Franc Merlot Etikett: Appellation d'Origine Contrôlée Referanser: Gullmedalje
Cognac Guy Lhéraud - Obusto

Cognac Guy Lhéraud - Obusto

Le spiritueux : Obusto er en eksepsjonell Cognac laget av en blanding av eaux-de-vie som har modnet i minimum 25 år på fat. Med en rik og fyldig karakter utvikler aromaene seg i en smakfull og intens retning: noter av kandisert appelsin, ristede mandler, vanilje, plomme og muskat er spesielt til stede under smakingen. Oppdag denne unike brennevinet som perfekt vil komplementere dessertene dine, men også fungere som en digestif etter måltidet for et øyeblikk av stor ettertanke. La maison : Grunnlagt i 1680 og basert i Angeac i Charente, er huset Guy Lhéraud en familiebedrift med 85 hektar vinmarker innen Crus de Cognac Petite Champagne, samt i Fins Bois og Grande Champagne. Druetypene Ugni blanc (for det meste), Colombard og Folle Blanche er plantet her på en spesielt kalkholdig jord. Type: Cognac - Petite Champagne Druetype: 100% Ugni Blanc Innhold: 70cl Alkoholprosent: 42%
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

Blaye Côtes De Bordeaux Château Mazerolles Les Trois 14,00% 75 cl 2018